
Elite Hotel i Sundsvall har perfekta frukostägg. Ägg är viktiga grejer. Ett perfekt kokat ägg är den bästa delen av frukosten. Tar förresten med mig ett extra i handväskan... Ägg är klockren panikhungrig-mat. Mättande och nyttigt. Tilläggas bör att de ska vara från frigående höns. Både schysst mot hönsen + att de smakar bättre.
4 kommentarer:
Håller med dig där. Jag älskar kokt ägg och även stekt. Perfekt tillagat ägg för mig om äggulan är lite lös, det ska inte vara helt genomstekt eller genomkokt.
Jag vill nog utnämna mej själv till Sveriges bästa äggkokare.
6:38 är en perfekt koktid på ett vanligt hönsägg.
Välkommen att prova. =)
Dorotea: Kan inte annat än att hålla med. Lite salt + Bregot till också så är det fulländat!
C72: Du har verkligen fattat grejen! Mina äggkokstider varierar beroende på hur stora äggen är. Små ägg: 6 minuter, stora: 7 miuter. Vi snackar såklart när de har legat i kallt vatten från början. Tadaaa!
Jag tycker också höns som varit frigående smakar bättre än burditon ...
Skicka en kommentar