måndag 16 november 2009

Efterrättips!


Något som är riktigt gott (och inte så onyttigt) om man är lite sötsugen efter maten - eller som ett gott mellanmål, är turkisk eller grekisk 10%-ig yoghurt med skivad frukt (själv drog jag till med äpple och kiwi) eller bär, samt hackade nötter och flytande honung on top! Ett tips från söstra mi är att kokosflingor inte heller skämmer ut sig tillsammans med detta. Likaså bernaisesås. Ok, där skojade jag lite. Om bearnaisesåsen alltså.

6 kommentarer:

Unknown sa...

Du skojar inte alls om Bearneisesåsen. Det är inget att skoja om. Det är gott.

513andersson sa...

Bearneisesås är ju göräckligt
a l l a dar i veckan. =/

Unknown sa...

Kall bearneisesås till en hemgjord klyftpotatisbit. Mmmmmmm. Varm bearneisesås är äckliga alla veckans dagar, helt korrekt.

513andersson sa...

Jamen kall beasås är ju om möjligt ännu värre än varm.
Usch.

Björne sa...

Jäkla jobbigt namn på den där ”Bjärnäsåsen”, men god e den, med mycket smör, gott gott gott!

Unknown sa...

Nämen, det skall inte vara kall bearneisesås som egentligen skall vara varm. Det skall vara den flötiga stinna majonnäsgoggan som serveras ur tub eller burk. Mmmmmm.