onsdag 21 juli 2010

Inte riktigt så.


Glenn och jag har ECO-drivingträning. "-Ojojojjj, nu är jag nere i 4.6". Jag anser ju att du ECO-drivingtävling skall utföras med finess - och inte med körställning som en kutryggig farbror, dessutom stirrandes mer på färddatorn än på vägen. Nej, 0.5 l/milen i tillägg på den!

5 kommentarer:

LupusLupus99 sa...

men Ram, kom igen nu om han sitter så och kör så kommer han ju att spara massor av bränsle eftersom han med största sannolikhet kommer köra av vägen tämligen omedelbart och därmed så kommer inte bilen dra någon bensin alls. ;)

Så han har tänkt till ordentligt den där Glenn pojken ;)

Unknown sa...

Jaha, så har han ju såklart tänkt
sig att köra ECO.
"Om den ligger i diket drar den ju inget bränsle" tänkte Glenn...

Heja Ramona som inte fuskar!
Eller gör du också det?

/Johan DAHL

Björne sa...

Lyssna inte på dom Glenn, både du o jag vet ju att genom att luta sig fram så minskar luftmotståndet o därmed också bränsleförbrukningen, men Ramona ville väl bara tramsa bort de hela eftersom hon kom sist med 0,5. Herregud 0,5!!, har hon inte lärt sig att växla högre än ettan enu?

Ramona sa...

LupusLupus99: Haha, mycket intressant teori. Fast å andra sidan, om han åker av vägen så kanske både ambulans, polis och bogseringsbil måste rycka ut och då är ju liksom hela tanken med ECO-driving förgäves.
Johan: Fast då gäller det att han stänger av motorn med en gång så att den inte går på tomgång (samt motorbromsar sig ner i diket). Mycket att tänka på när det gäller ECO-driving. Fuska - jag?! Här är det fair play - och en schysst sittposition som gäller. Givetvis. =)
Björne: Heeeey, stopp och belägg! Min 0,5-förbrukning var inte ens ett försök till att tävla. F.y.i. snackar vi 0.45 nu. Hah, vad säger du nu då?!

Björne sa...

Påhittad efterhandskonstruktion, säger jag.